Yapılan yazılı açıklamada Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, taraftarların yaptığı paylaşım sonrasında üzüldüklerini belirterek, Mustafa Savaş’ın ve Ümmet Akın’ın kulübe her zaman destek olduğunu hatırlattı.

"AÇIKLAMA CAMİAMIZI DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Taraftar gurubumuz tarafından yapılan açıklama camiamızı derinden üzmüştür. Taraftar grubumuzla bugün kulübümüzde yaptığımız toplantıda, giden futbolcular ile ilgili lisanslarının kulüpleri tarafından çözülmediğini ve bu futbolcuların bu yüzden transferlerinin gerçekleşmediğini belirttik. Bu futbolcular anlaştığımız bizim futbolcularımızdır. Futbolcu Transfer süresi 15 Şubat’a kadar devam etmektedir. Bu beş futbolcudan 2 futbolcunun işlemleri tamamlanmıştır. Tamamlanamayan futbolcuların eksik transfer evrakları geldikleri kulüpleri tarafından giderilince önümüzdeki haftadan itibaren bu futbolcularımız da takımımızla müsabakalara çıkacaklardır. Taraftarımızın sağduyulu olmalarını ve her zaman olduğu gibi bizlerin destekçisi olmalarını istiyoruz. Taraftarımızın şüphesi olmasın ki oyuncu kadromuzu güçlendireceğiz. Sezon başından bu güne kadar sayın vekilimiz Mustafa Savaş, destekleriyle takımımızı ayakta tutmuştur. Sayın vekilimiz Mustafa Savaş’ın destekleri devam edip takımımız yarın başlayacak olan 2. devreye hazır hale gelmiştir. Her zaman şehrimize ve Aydınspor 1923 camiamıza destek vereceğini açık sözlülükle her ortamda belirtmiştir. Biz de kendisine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilir, Aydınspor 1923 camiası olarak sayın vekilimizin her zaman yanındayız” ifadeleri kullanıldı.

NELER SÖYLENMİŞTİ?

Aydınspor 1923 taraftar grubu Asi Kankalar geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı yazılı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: “Mustafa Savaş, ben bir Aydınlı olarak Aydınspor’u bulunduğu durumlardan kurtarıp hak ettiği yerine getireceklerinin sözlerini vermişti. Ümmet Akın, Aydınspor’umuz için destek mesajları verip yanında olacağını, elinden geleni yapacağının sözünü vermişti. Bugün ki bulunduğumuz durum Aydınspor’umuzun 2. devre anlaştığı 5 oyuncunun sadece 2'sinin lisansı çıktı ve diğer 3 önemli oyuncu şehri terk etti. Peki size soruyoruz neredesiniz? Sizler için Aydınspor’umuza adaylığınız açıklandıktan sonra maddiyat sağlamak çok zor mu? Mustafa Savaş ve Ümmet Akın sizler belediye başkan adaylarısınız, isim hakkı bulup Aydınspor 1923 Kulübü’nün yükünü hafifletemez misiniz? Aydınspor'umuza forma sponsoru bulamaz mısınız? Reklam tabelaları ayarlayıp Aydınspor’umuza maddi destek sağlayamaz mısınız? Eğer bunları yapamıyor iseniz, Aydınspor camiasından ve Aydın halkından destek beklemeyin. Aydın’ın en büyük markası Aydınspor 1923’e sevginiz veya saygınız var ise en kısa sürede gerekeni yapmanız gerekmektedir. Şunu da unutmayın, belediyeleri kazanmak Menderes’ten ve Aydınspor 1923 camiasından geçer. Aydınspor 1923 taraftarı cefakardır. Destek olanı vezir, olmayanı rezil etmiştir. Şimdi söz sizde, sizler gereğini yapmaz iseniz bizlerin gerekeni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Biz Aydınspor'luyuz.  Tek siyasi görüşümüz Aydınspor’dur. Yaşasın Aydınspor, yaşasın tam bağımsız Asi Kankalar.”