Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor, geçtiğimiz haftalarda top başı yaptı. Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor Antrenörü Deniz Yazıcı, yeni transferlerin olduğunu fakat bunları resmi işlemlerin bitmesinin ardından açıklayacaklarını söyledi. 
  Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor Antrenörü Deniz Yazıcı, zor bir gruba düştüklerini ancak oyuncularına güvendiğini dile getirdi. Yazıcı, “Oldukça zorlu bir gruba düştük. Tüm rakiplerimiz iyi fakat biz de kendimize güveniyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız . Takımdaki tüm oyuncularımız yetenekli ve sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, mücadeleden kaçmayan karakterli çocuklar. Hepsine güvenim sonsuz" diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER

Yeni transferlerin resmi işlemler sonrası açıklanacağını belirten Deniz Yazıcı, şunları kaydetti: “Yeni transferler var fakat resmi işlemler bittikten sonra bu konuda açıklama yapmak daha sağlıklı olur.  Yalnız şunu söyleyebilirim ki, çok kaliteli ve takıma güç katacak oyuncular.”  

GRUPTAKİ TAKIMLAR

Öte yandan Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor'un grubunda şu takımlar bulunuyor: "Aydın İdman Yurdu, Çeştepe Belediyespor, Dallıcaspor, Kardeşköyspor, Köprülüspor, Köşk Beldiye Doğanspor, Sultanhisarspor, Yeni Esnafspor."