"HEPİMİZDE ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

Başkan Erdoğan Eker, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada sözlerine, öz eleştiri yaparak başladı. Eker açıklamasında, geçmişte yaptıkları hatalardan ders alacaklarını ifade etti. Eker, "Sevgili taraftarlarımız, arkadaşlarımız ve sporseverlerimiz. Hepimizin başarı, şampiyonluk beklentisi ile sezona giren Nazilli Belediyespor, bu yıl da sezona geçen yıl olduğu gibi iyi başlayamadı. Ortadaki başarısızlıktan üzgün olan sadece taraftarlarımız değil, futbolcular, yöneticiler ve sporseverlerin yanında teknik heyetimiz de üzgündür. 
Seversiniz veya sevmezsiniz Fatih Akyel'in ağladığını gördüm. 'Kaderimde bu da varmış' dediğini duydum. Arkadaşlar bunlar geride kaldı. Bunları tartışmanın, konuşmanın kimseye faydası yok. Hepimiz de önümüze bakacağız. Geçmişte yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. Onlardan ders alacağız. Biliyorsunuz geçen yıl da 8 maçta 8 puanla lige başlamıştık. Ne oldu? Ligi 6. sırada bitirdik" ifadelerini kullandı.

"BİRBİRİMİZİ ÜZEREK BİR YERE VARAMAYIZ"

Yöneticilerin takımlarına biraz daha vakit ayırması gerektiğine vurgu yapan Erdoğan Eker, şunları kaydetti: "Dün hocalarımızı öperek, teşekkür ederek uğurladık. Bize yakışanı sizlerin adına yaptık. Takımımızın ilk idmanını alt yapıdan 4 hocamıza teslim ettik. Futbolcularımıza destek ve moral vermek için ilk idmanlarını yapmadan önce yönetici arkadaşlarımıza çağrı yaptığımız halde, çok acıdır 5 yönetici arkadaşımız idmana geldi. Bu sıkıntıları aşacağız, aşmalıyız. Kimsenin kendi başına hareket etmesine izin vermeyeceğiz. Sayın Belediye Başkanımız bu konuda bize yardımcı olacaktır. Bu sıkıntıları el birliği ile aşacağız, aşmalıyız. Birbirimizi üzerek bir yere varamayız. Diğer kulüpler 6-7 yılda 1-2 başkanla yönetilirken, Nazilli Belediyespor'un 10 ayda bir başkan değiştirmesi hepimizi düşündürmelidir. İnşallah 2 ay sonra yapılacak genel kurulda şunun, bunun hesabını yapmadan el birliği ile Nazilli spora yaraşır başkanımızı ve yöneticilerimizi el birliği ile seçeceğiz. Sağlıklı kalmanız dileklerimle. Yazılacak konuşulacak şeyler çok olsa da, faydası yok. Önümüze bakalım."