Bünyesinde 36 kişilik oyuncu kadrosu bulunan Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Yavuz İncedal, 4-5 haftada takımın oturmasıyla ellerindeki kadronun şekilleneceğini belirtti. Siyah-beyazlı ekipte İncedal, özellikle yeni transferlerin yanı sıra altyapıdaki gençlere de önem vererek en az 3 ismi gelecek sezona hazırlamak istiyor.

'LİG ÇOK UZUN BİR MARATON'


Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “17 kişilik bir genç kadromuz vardı. Aydınspor 1923’ü bu gençlerden ortaya çıkartamayız. Bu bir gerçek. Bunlardan 5-6 ismi çıkartıp yetenekli olanları da takıma alacağız. Lig çok uzun bir maraton. Mevcut transferlerimizin arasına 5-6 genç oyuncu grubunu katılımını sağlayacağız. Bu gençlerimizi zaman zaman oynatarak, zaman zaman da onları daha iyi geliştirerek en azından gelecekteki Aydınspor 1923’e katkı sağlayacak oyuncu grubunu da monte etmiş olacağız” dedi.

“AKBULUT GİBİ BİRKAÇ İSİM DAHA VAR”

Altyapıdaki gençlerden Emre Akbulut gibi nice isimlerin olduğunu belirten Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Emre Akbulut gibi birkaç oyuncu daha olacak. Ama zamana çok ihtiyacımız var. Genç arkadaşlarımızın çoğunun profesyonel deneyimleri yok. Öyle olduğu için bunların içerisinden seçtiğimiz oyuncuları bünyemize katıyoruz. En az 3 oyuncumuzu bu yıl kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.