Aydın'da yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile uyumlu çalışarak Nazilli ve İncirliova gibi iki önemli ilçede belediye başkanlığını kazanan İYİ Parti, seçimlerin ardından teşkilatlarını güçlendirmek için yenilemeye yöneldi. Efeler İlçe Teşkilatı baştan oluşturulurken, İncirliova ve Didim İlçe Teşkilatlarında ise sadece yönetimlerde değişikliğe gidildi. Genel Merkez, son olarak Aydın İl Başkanı Cemal Sarı'nın yeni yönetimine onay verdi.

"YÖNETİMİMİZİ TANITACAĞIZ"

Açıklama yapan Sarı, ihtiyaç olan ve talepte bulunan teşkilatlarda yönetimleri yenilediklerini söyledi. Sarı, yeni yönetimlerde ise ağırlıklı olarak mevcut yöneticilerin yer aldığını ifade etti.
İl yönetiminde de çeşitli nedenlerden dolayı boşalma olduğunu belirten Sarı, "İl yönetimimizden 7-8 arkadaşımız, Efeler İlçe Teşkilatımızda görev aldı. İl Başkan Yardımcımız Fatih Arslan, Efeler İlçe Başkanı oldu. İncirliova'ya giden yöneticimiz var. Zaman içinde yönetimde yer almasında fayda gördüğümüz arkadaşlarımız oldu. Bütün bu gelişmelerin doğrultusunda yönetimimizi yeniledik. Güçlendirdiğimiz yönetimimizi, toplantı ile kamuoyuna tanıtacağız" dedi.