Ankara'da faaliyet gösteren Ege illerinin dernek ve vakıflarının bir araya gelmesiyle kurulan Egem Platformu, başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette dönem başkanı Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Halil Apaydın başkanlığında çok sayıda başkan ve yönetim kurulu üyesi yer aldı. Halil Apaydın, Başkan Yavaş'a hayırlı olsun dileklerini iletirken, platform hakkında bilgiler aktardı.

"OMUZ OMUZA ÇALIŞMAKTAN MEMNUNİYET DUYACAĞIZ"

Egem Platformu eş başkanları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenecek her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyette, Ege illerinin tanıtımı noktasında üzerilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Başkanlar bu doğrultuda Başkan Yavaş'la ve Büyükşehir Belediyesi'yle omuz omuza çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

"İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYARIZ"

Egem Platformu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yavaş ise, kültürlerin tanıtımı noktasında sivil toplum örgütlerine olduğu kadar belediyelere de görevler düştüğünü aktardı. Yavaş, “Böylesi çalışmalar turizme de büyük katkılar sağlayacaktır. Bu doğrultuda gelecekte Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz sosyo-kültürel faaliyetler var. Bu faaliyetlere Egem Platformu'nun da dahil olmasından ve Büyükşehir Belediyesi olarak Egem Platformu'yla iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyarız” ifadelerini kullandı.