Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, seçim ziyaretlerine Köşk Sanayi Sitesinde devam etti. Esnafı tek tek gezen Tuna, belediye anlamında esnafın beklentilerini dinledi. Göreve geldikleri anda bugünlerde kendilerine iletilen sorunları çözmek için kolları sıvayacaklarını kaydeden Veli Tuna, halk için belediyecilik yapacaklarını belirtti.

"SORUNLARA ÇARE OLACAĞIZ"

Köşk’te hemen hemen herkesin yakından tanıdığı sima olan Veli Tuna'nın sanayi esnafı ziyareti sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Esnafların çay ve kahve ikramlarını da geri çevirmeyen Tuna, “Elimizden geldiğince sorunlarınıza çare olacağız, siz isteyeceksiniz biz uygulayacağız. Biz her şeyden önce hepinizle sürekli görüşen samimi arkadaşlarız. Bize her şeyi söyleyeceksiniz ki hem şehrimize, hem de bize yardımcı olmuş olacaksınız” dedi.
  Vatandaşlardan gelen olumlu tepkiler karşısında memnun kalan Veli Tuna, “Vatandaşımız bize inanmış. Biz de onlardan aldığımız güç ve enerjiyle seçim gününe kadar çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız” şeklinde konuştu.