İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı’na atanan Recep Taner, il yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ertürk, Şevki Çıldır ve Fevzi Köse ile birlikte Ankara'daki İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek bir takım temaslarda bulundu. İstanbul'da bulunması nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşemeyen İl Başkanı Taner ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Sekreter Aytun Çıray, Genel Başkan Yardımcıları Ümit Özdağ, Koray Aydın, Hayrettin Nuhoğlu, Müsavat Dervişoğlu ve Şenol Bal ile bir araya geldi.

“İKİ İLÇENİN BAŞKANI BELİRLENDİ”

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Aydın, Aydın İl Yönetim Kurulu ile, Efeler, Nazilli, Kuşadası, Çine, Bozdoğan ve Buharkent ilçe yönetimlerini onayladı. 
  Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Taner, “İYİ Parti olarak Aydın’da izleyeceğimiz stratejiyi belirledik ve bu stratejiye uygun hareket edeceğiz. Ayrıca Aydın’da il ve 6 ilçe yönetimi de Genel Merkezimiz tarafından onaylandı. Dört ilçede de başkanların, evrakları tamamlamasını bekliyoruz. Yönetim oluşturma çabası içinde olduğumuz 7 ilçeden ikisinin ilçe başkanını daha belirledik ama henüz açıklamadık. Hafta sonuna kadar 5 ilçe başkanımızı daha netleştireceğiz ve Aydın'ın 17 ilçesinde atamasını yapmadığımız başkanımız kalmayacak” dedi.