Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kalabalık bir heyetle gelen İYİ Parti Teşkilatı, Başkan Özcan’a fotoğraf sürprizi yaptı. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Belediye Başkanı Özcan’a, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile çektirdiği fotoğrafı çerçeveletip hediye etti. Hediye karşısında çok mutlu olduğunu belirten Özcan, Akşener ile çektirmiş olduğu fotoğrafı makam odasına astı.

“NAZİLLİ’DE BÜYÜK DEĞİŞİM OLACAK”

31 Martta Nazilli’de büyük bir zafer kazandıklarını ifade eden İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, “Belediye Başkanımız Özcan’ın bu güzel mutlu tabloyu yaşattığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Nazilli İlçe Başkanımız Durmuş Kural ve yönetim kurulu üyeleri ve teşkilatımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Millet İttifakı olarak ta CHP Nazilli İlçe Örgütü’ne ve CHP ile İYİ Parti tabanına teşekkürlerimi iletiyorum. 31 Mart’ta Nazilli’de büyük bir zafer kazandık. Tabi ki kolay olmadı. Birçok emek verildi. Kürşat Başkanımız İYİ Parti’nin her kademesinde görev yapmış biridir. İYİ Parti kurulmadan dahi önce 82 Mahalle’ye ziyaret etmiş. Cemiyetlerine, düğünlerine ve cenazelerine katılmıştı. Başarı tesadüf olmaz. Bu noktada Kürşat Başkanımız hak ettiği başkanlığı kazanarak bize büyük mutluluk yaşattı. Tekrar kendisini kutluyorum. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Nazilli’de büyük değişim olacağını hayal ediyorum. Biz bu noktada başkanımıza güveniyoruz” iadelerini kullandı.

“GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ”

Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatları teşekkür eden Başkan Özcan, Nazilli’nin İYİ olacağını dile getirdi. Özcan açıklamalarının devamında, “Hem İl hem de İlçe teşkilatımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayıp, bu güvene layık olacağız. Nazilli’de seçim süresi öncesi ve sırasında büyük emekler harcayarak ilk değişimi gerçekleştirdik. Bundan sonra herkes Nazilli’de idari ve fiziksel değişimi görecektir. İnşallah Nazilli İYİ olacaktır” dedi.