İç transferde daha önce Caner Bozkurt, Cevdet Topçu, Remzi S. Çamoğlu, Mercan Taşçı, Recep Güler, Murat Yorgancıoğlu, İ.Sezer Orhonsayın, Devran Dirik olmak üzere 8 futbolcu ile anlaşma sağlayan şampiyonluğun en büyük adaylarından Kuşadasıspor, yaptığı dış transferlerde de ince eleyip sık dokudu. 
  Tavsiyelerle transfer yapılmayan, birebir izlenerek alınan 13 futbolcu ile takımı güçlendiren Kuşadasıspor'da Göksel Özdemir’in yardımcılığını Özcan Terzi yapıyor. 
  Antremanlara 34 futbolcu ile devam eden, Ağustos ayının 17’sinde Ankara Kızılcahamam’da 10 günlük kampa 24-25 kişi ile gidecek olan takımda herkes göze girmek için çaba gösteriyor.

TAKIMA 13 TRANSFER YAPILDI

Dış transfer atağında, Altınova Belediyespor'dan Kaleci Hüseyin Sayın, Sökespor'dan Kaan Bartu Büyükyılan, Sandıklıspor'dan Barış Çetin,  Çiğli Belediyespor'dan Hakan Pekserbes, Sökespor'dan Mehmet Ali Moğul, Gaziemir Gençlikspor'dan Erdem Eriş, Ortacaspor'dan Semihcan Aslan, Ortacaspor'dan Sercan Karasu, Körfez İskenderunspordan Saruhan Kanat, Azerbaycan Bakü’den Fermail Aliyevin, Avustralya Sidney’den Fofana, Avustralya Sidney’den Muhammed Ali Pehlivan ile anlaşma sağlandı.  
  Ayrıca 3. Lig tecrübesine sahip Kuşadasıspor'da amatöre dönüş yapacak olan Bergama Belediyespordan alınan tecrübeli kaleci Süleyman Genal da bu yıl Kuşadasıspor'un başarısı için kalesini gole kapayacak.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"  

Takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kuşadasıspor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, transferde de ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.
  Özdemir, "Hedefi olan bir takımın güçlü olması gerekir. Antrenmanlarımıza başladık, çocuklarımızın hepsi çok istekli ve hırslı. Biz ne kadar iddialıysak, rakiplerimiz de iddialı. Lige 10 gülük bir Kızılcahamam kampı ile hazırlanacağız. Orada 2 tane hazırlık maçı oynayarak eksiklerimizi göreceğiz. Gerekirse 1-2 transfer daha yapabiliriz. Camianın desteği ile sloganımız olan, 'Hep birlikte el ele, her sezon bir üst lige' diyerek şampiyon olmak istiyoruz “ diye konuştu. 
      10 gün sürecek Kızılcahamam kampı sonrasında Kurban Bayramı izni yapacak olan takım, sonrasında hazırlıklarını Kuşadası’nda sürdürecek.