Adagöl'de düzenlenen 23 Nisan Şenliği'ne, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve eşi Nil Kayalı, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav ile Belediye Meclisi üyeleri de katıldı.

ÇOCUKLAR PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ

Kuşadası Belediyesi'nce Adagöl Mesire Alanı, Güzelçamlı ve Davutlar'a kurulan ücretsiz oyun platformlarında çocuklar gün boyunca gönüllerince eğlendi. Kuşadası Belediyesi tarafından çocuklara pamuk helva, patlamış mısır ikram edilirken, Kuşadası temalı boyama kitapları, uçurtma, topaç ve şapka dağıtıldı. Şenlikte çocuklardan oluşan çeşitli halk oyunu ekipleri ile müzik grupları gün boyunca canlı performans sergiledi.

KUŞADASI BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİLER                  

        
  Adagöl Mesire Alanı’nda düzenlenen şenlikte konuşan Belediye Başkanı Kayalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten çocuklara en güzel armağan olduğunu dile getirdi. Ulusal egemenliğin çocuklara emanet olduğunu söyleyen Kayalı, buna sahip çıkılacağına inandığını vurguladı. Vatandaşlar ise etkinlikler nedeniyle Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti.  

Haber Videosu