AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Karacasu ilçesinde partisince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Milletvekili Erim'i burada İlçe Başkanı Fuat Meriç, Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları teşkilatı üyeleri ve partililer karşıladı. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Erim, ardından bir bayram mesajı okudu.

“KARACASU’NUN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bir değerlendirmede bulunan Erim, Büyükşehir ve Karacasu Belediyesini kazanarak belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini göstereceklerini ifade etti. Erim, şeffaf ve hesap yapabilir bir yönetim anlayışında estetiğe önem veren bir şekilde Karacasu’nun çehresini değiştireceklerini dile getirdi.

TURİST SAYISINI ARTTIRMA HEDEFİ

Kültür ve Turizm Bakanının bayramdan sonra Karacasu’nun da aralarında bulunduğu Aydın’ın ilçelerini ziyaret edeceğini ifade eden Erim, “Karacasu’ya da gelecek. Karacasu’nun bu tarihi niteliğini daha da ön plana çıkaracağız. Kentle ilgili inşallah belediyemizi kazandıktan sonra Karacasu için çok iş yapacağız. Tarihi değerlerle ilgili olarak da Turizm Bakanımız gelecek. Yeni turizm bakanımız işin mutfağından gelen bir isim. Bu işleri bilen bir kişi. Nazilli’de Sümerbank ve Kültür Merkezi var. Oraları hayata geçireceğiz. Karacasu özelinde de buradaki turizm değerlerini ve buraları nasıl daha çok tanıtırız, nasıl daha çok turist çekeriz, bunları saptayacağız” dedi.

“KARACASU BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç de vatandaşların bayramını kutlamasının ardından Karacasu Belediyesini kazanmak adına var güçleriyle çalışacaklarını dile getirip Büyükşehir Belediyesini almak için de ilçe olarak güçlü bir destek vereceklerini söyledi. Bayramlaşma töreni mahalle muhtarları ve mahalle temsilcilerinin mahalleleri hakkındaki ihtiyaçları dile getirmelerinin ardından sona erdi.