31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen ve göreve başlayan Mehmet Yüsran Erden, tebrik ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Yenipazar Ziraat Odası Başkanı İsmet Aksoy beraberindeki oda yönetimi ve üyeleriyle birlikte Başkan Erden’i makamında ziyaret etti. Başkan Erden’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Yenipazarlı çiftçiler, yaşadıkları sorunları dile getirip bir takım isteklerde de bulundular.

“ÜRETİME YARAYAN HER ŞEY DOĞRUDUR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve çiftçilerin sorunlarını çözmek için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Erden de, “Tarım ve hayvancılık meselelerine önceki yıllara göre daha fazla önem vereceğiz. Tarımda üretim ve üretici merkezli bir program uygulamak zorundayız. Üretime yarayan her şey doğrudur prensibiyle hareket edeceğiz. Bizim gözümüzde üretimi engelleyen her şey yanlıştır. Bu anlamda her zaman Yenipazarlı çiftçilerimizle birlikte hareket edip onların işlerini kolaylaştıracağız” dedi.

“ÇİFTÇİ DOSTU BİR BELEDİYEYLE ÇALIŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Oda olarak Yenipazar için üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Aksoy, “Öncelikle başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor ve Yenipazar için güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte çiftçi dostu bir belediyeyle görev yapacağımıza inanıyoruz. Biz çiftçiler üretim konusunda önemli bir misyonu üstleniyoruz. Bunun için ‘Üretim olmazsa yaşam olmaz’ bilinciyle hareket ediyoruz. Yenipazarlı çiftçiler olarak her türlü üretime devam edip hem memleketimize, hem de ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.