Aydın Büyükşehir Belediyesi ile İncirliova Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında İncirliova’da yapılmakta olan Kültür Merkezi'nin yaklaşık 12 milyon liraya mal olacağı ve 7 Eylül’de tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

“SİYASİ ÇEKİŞMELERE GİRMEDEN İNCİRLİOVA’MIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kültür Merkezi İnşaatında yapılan incelemeler sonrası bir açıklama yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin sorunlarına çözüm üretmek ve yıllardır yapılamayan hizmetleri halkımızla buluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken hiçbir siyasi çekişmeye girmeden İncirliova’mızın yararına olacak şekilde çalışıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte geçtiğimiz yıl temelini attığımız Kültür Merkezimiz tamamlanma aşamasına geldi. Aydın ve İncirliova’mızın kurtuluş günü olan 7 Eylül tarihinde tesisimizi hizmete açmayı planlıyoruz. Tesisimizin yapımında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kültür Merkezimiz İncirliova halkımıza hayırlı olsun” dedi.
  İncirliova Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Kültür Merkezi içerisinde sinema salonu, tiyatro ve konferans salonları, gençlik merkezi, hizmet ofisleri, halk eğitim merkezi atölyeleri, sergi salonu, kafeterya, kapalı düğün salonu, otopark ve mescit yer alıyor.