Katılımcı belediyecilik anlayışının olmazsa olmazlarından biri olduğunu vurgulayan, bir yandan temel belediyecilik çalışmaları diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarına devam eden Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, sivil toplum kuruluşlarına (STK) düzenlediği ziyaretlerine devam ediyor. 
Ziyarette Başkan Büyükyapıcı’ya CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, bir önceki İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Belediye Meclis Üyeleri Erdinç Gümüş, İbrahim Kayahan ve Nuri Öncü eşlik etti. 
  Toplumsal ve idari yaşamda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rolünün olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Bugüne kadar ortak paydalarımızla birlikte istişareler içerisinde çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonrada aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her ziyaretimde olduğu gibi bu ziyaretimde de sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılayan Karacasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanına teşekkür ediyorum” dedi. 
  Oda Başkanı Adnan Tuncer de yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya ve yönetimine teşekkür etti.