CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, partisinin mitingi için geldiği Aydın’da şov yaptı. Efeler Atatürk Kent Meydanı’ndaki mitinge yoğun ilgi gösteren Aydınlılar alanı hınca hınç doldurdu. İddialara göre 50 bin Aydınlının takip ettiği mitingde Muharrem İnce, Aydınlılara yüzde 80 oy hedefi koydu. Miting sonunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler ile birlikte zeybek de oynayan İnce, adeta gövde gösterisi yaptı. Yüksek katılımlı gerçekleşen miting için CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır,  Aydınlılara teşekkür ederek, “Coşkusuyla Cumhurbaşkanı Adayımızı karşılayan hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

“EN KALABALIK MİTİNGİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Aydınlılara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Ali Çankır, “Aydın, milletin evladı Muharrem İnce'ye sahip çıktı. Artık ‘Tamam’ dedi. Aydın Kent Meydanı'nı dolduran 50 bini aşkın yurttaşımıza; sokaklarda, caddelerde iktidar coşkusuyla Cumhurbaşkanı Adayımızı karşılayan hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek az. Çünkü bu gurur hepimizin. Dün Aydın'dan bir Cumhurbaşkanı geçti. Dün hep birlikte Aydın siyasi tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdik. Bu çalışmada emeği geçen örgüt emekçisi görünmez kahramanlara, il yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma ve örgütlerime, gençlik ve kadın kolları başkanlarıma ve örgütlerime, milletvekili adaylarımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bülent Tezcan'a,  Efeler, Kuşadası, Söke, Didim, Karacasu, Sultanhisar, Bozdoğan, Çine, Koçarlı Belediye Başkanlarıma ve Aydın'ın topuklu efesi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım Özlem Çerçioğlu'na emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim” dedi.

“DARISI MİTİNG YAPAMAYANLARIN BAŞINA” 

İl Başkanlığı olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Çankır, “Aydın'da gidilmedik köy, çalmadık kapı, bakmadık göz bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Bu motivasyonla ve bilinçle partimizin seçim vaatlerini ve Adayımız Sayın Muharrem İnce'nin söylemlerini yedi düvele anlatmaya devam edeceğiz. Biz binlerce yurttaşımızla, Sayın Cumhurbaşkanı Adayımızı buluşturduğumuz için mutluyuz. 'Darısı miting yapamayanların başına' diyelim. Malazgirt Meydanı orada. İstasyon Meydanı burada. Kendilerine inanıyorlarsa Kent Meydanı da şurada duruyor. Buyursunlar yapsınlar” ifadelerini kullandı.