AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Bircan Kömürcüoğlu, yaklaşan yerelim seçim süreci öncesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Köfteci Enişte'de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Çine Belediye Meclisi Üyesi Muhammet Doğan ve partililer eşlik etti. Çine'nin genç ve başarılı iş adamlarından Kömürcüoğlu, uzun zamandır siyasetin içinde olduğunu belirterek, "Siyasete ANAP'ta başladım, AK Parti'de devam ediyorum. Bu zamana kadar partim bana nerede ne görev verdiyse yaptım. Partimin neredeyse tüm kademelerinde çalıştım diyebilirim. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Parti tabanımız ve kamuoyu, Çine Belediye Başkan aday adayı çıkmamı istiyor. Gelen talepler üzerine ben de aday adayı olmaya karar verdim" dedi.

“ÇİNE'YE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Çine sevdalısı olduğunu dile getiren Kömürcüoğlu, "Çine'ye hizmet etmek istiyorum. Benim, derdim Çine Belediyesi'ni, AK belediyecilikle buluşturmak. Bu zamana kadar görev aldığım hiçbir alanda başarısız olmadım. Adaylık bize verilirse Çine Belediyesi'ni kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Ekibimiz çok güçlü, Çine'nin eksikliklerini giderecek projelerimiz de hazır" ifadelerini kullandı.

“YENİ ÇİNE'Yİ OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ” 

Çine'nin zamanla ekonomisinin zayıfladığını ve göç alan değil, göç veren ilçe konumuna geldiğini savunan Bircan, şunları kaydetti: "Nüfusumuz 53 binlerden 49 bin kusurlara geriledi. Çine'nin nüfusunu arttırmak ve ekonomisini güçlendirmek istiyoruz. İlçemizi özüne döndürüp belediye hizmetleri ile taçlandıracağız. Bilindiği üzere ilçemizin eski Çine’si var. Biz projelerimizle yeni Çine'yi oluşturmayı hedefliyoruz. Hedefimizi gerçekleştirmek için tecrübeli insanlarımız ile gençlerimizin fikirlerine büyük önem vereceğiz."

“ÇİNE’Yİ HİZMETLERİMİZLE ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Kömürcüoğlu, Çine Belediyesi'nin 20 yıldır CHP'nin elinde olduğunu hatırlatarak, "Çine'yi AK Parti ile buluşturmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Bunu başararak, devrim yapacağız. Yerel iktidar ile genel iktidarın gücünü birleştirerek, Çine'nin genel iktidardan maksimum seviyede hizmet almasını sağlayacağız. İktidarın gücü arkamızda olduğu sürece biz Çine’yi projelerimizle hizmetlerimizle şaha kaldıracağız. Zaten Çine sağ kökenli bir yerdi, Anavatan Partisi ve Demokrat Parti’nin kalesiydi. Ama ne oldu? Bir takım kişiler tarafından 1999 yılında Çine, CHP ile buluşturuldu. Maalesef o yıldan beri Çine, hak ettiği hizmetleri almadı. Biz Çine halkının refah ve mutluluk içinde yaşaması için elimizi taşın altına koyduk, halkımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.