31 Mart Yerel Seçimlerinde Söke Belediye Başkanı seçilen CHP'li Levent Tuncel'e 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Akgül ve beraberindeki Ses Gazetesi personeli, çalışmalarında başarılar diledi.

"BİZLERİN ELİ, AYAĞI OLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tuncel, "Sizlere bugün yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ediyorum. Basın olarak bizlerin ve vatandaşlarımızın, eli ve ayağı olmaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda kurumlar arasındaki iletişimi sağlamak için gayret gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ SÖKE ÇAYI ISLAHI"

Belediye çalışmalarından da söz eden Tuncel, göreve geldiğinden bu yana haftada bir gün Çarşamba günleri Halk Günü düzenlediklerini, vatandaşların sorunlarına birebir çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydetti. İlçede önceliği Söke Çayı yatağının ıslah edilmesine verdiklerini dile getiren Tuncel, otopark sıkıntısına çözüm üretmek için de çalıştıklarını ifade etti. Başkan Tuncel, en kısa sürede ilçede gerçekleştirecekleri çalışmalarla ilgili halkı bilgilendireceklerini, müjdeli haberler vereceklerini aktardı. Başkan Tuncel, "Söke bizim vatanımız. Bu şehrimizi layık olduğu yere getirmek bizlerin görevi. Söke Belediyesi olarak Söke’mize ve Sökeli hemşehrilerimize hizmet için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.