Nazilli’ye dar gelirli vatandaşların uzun zamandır hayal ettiği TOKİ Konutlarında geri sayım başladı. Nazilli’nin ilk TOKİ konutları olma özelliğini taşıyacak olan proje Pınarbaşı Mahallesi Topandağ mevkiinde yükselecek. Hazine ve Nazilli Belediyesi’ne ait 188 dönüm arazi için düzenlenen devir teslim töreniyle TOKİ’ye devredildi. 
  Nazilli Kaymakamlığında bulunan Tapu Müdürlüğünde yapılan devir teslime AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İstanbul Emlak İdaresi Başkanlığı Uzmanı Erkan Aksoy, Nazilli Tapu Müdürü Sezgi Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak ve Emekliler Derneği Başkanı Faruk Baştepe katıldı. Verilen bilgiye göre en kısa zamanda imar çalışmalarının başlayacak.

“NAZİLLİ’DE İLKE İMZA ATTIK”

Uzun zamandır bu işin peşinden koştuğunu ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, “Hükümetimiz sosyal devlet anlayışı gereği Toplu Konut İdaresi ile birçok çalışma yapılıyor. Nazilli’de ilkine imza attığımız bu projede önemli olan zemin yapısı. Çalışmalar sürerken talepleri de alacağız. İnşaat çalışmaları bu yıl içinde başlayacak ve 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Haluk Alıcık’da tüm paydaşlarla bir araya gelerek ilçede güzel bir hizmet kazandıracaklarını ifade ederek, ilk konut için atılan adımın tüm Nazilli’ye hayırlı olmasını diledi.