Köşk’te 10 yıldır AK Parti’den Belediye Bakanlığı yapan Rıfat Kadri Kılınç, yeni dönem için aday gösterilmemesinin ardından veda turlarına başladı. Veda ziyaretlerine AK Parti sevgisi ile tanınan ve ilçenin en büyük mahallelerinden olan Ilıdağ’dan başlayan Rıfat Kadri Kılınç, görev süresi boyunca en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirterek vatandaşlardan helallik isteyip kendi hakkını da helal ettiğini söyledi.
  Makamların gelip geçici olduğunu hatırlatan Rıfat Kadri Kılınç, “Büyüklerimiz böyle uygun gördü. Bize saygı duymak düşüyor. Bizler davamızın ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız. Görev süremizde İlçemiz Köşk AK Parti’nin kalesi oldu. Hepinizden yoğun destek gördük. Hepinize teşekkür ediyorum. Geride kalan zaman zarfında mutlaka birbirimize karşı hukukumuz olmuştur. Ben hakkım varsa helal ediyorum. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
  Ilıdağlıların yoğun ilgisi nedeniyle iki ayrı kahvede veda toplantısı yapmak durumunda kalan Rıfat Kadri Kılınç’a vatandaşlar her zaman gönüllerin başkanı olarak kalacağını söylediler.