Aydın Futbol 2. Amatör Küme 4. Grup'ta ligi lider tamamlayarak 1. Amatör Küme'ye çıkan Altınkumspor, şampiyonluk kupasını aldı. Didim Sentetik Saha Tesisleri’nde düzenlenen kupa törenine, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ulusoy, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, Altınkumspor Kulübü Başkanı Özgür Makasçıoğlu, Didim Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Evren Ermurat ve futbolseverler katıldı.

“DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Kupa töreninde konuşma yapan Altınkumspor Kulübü Başkanı Özgür Makasçıoğlu, 2015 yılında kurulan Altınkumspor’un 2017-2018 sezonu itibariyle 4 kategoride başarı elde ettiğini söyledi. Makasçıoğlu, “U9, U11 ve U16 altyapı takımlarımız, katıldıkları özel turnuvalarda derece aldı. A takımımız da 2. Amatör Küme 4. Grup'ta şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükseldi. Amacımız, bu seneden itibaren altyapıya daha fazla önem vererek ve gençlerimizi yetiştirerek Didim adına daha iyi yerlere getirmek istiyoruz” dedi.
  Makasçıoğlu’nun konuşmasının ardından 1. Amatör Küme'ye yükselen Altınkumspor A takım futbolcuları ile U9, U11 ve U16 altyapı kategorilerinde şampiyon futbolculara madalyaları ile kupaları Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ulusoy tarafından verildi.