Vali Köşger’i Karpuzlu’ya gelişinde Kaymakam Burak Çimşir, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve kurum amirleri karşıladı. İlk ziyareti Karpuzlu Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Köşger’e, Kaymakam Burak Çimşir tarafından ilçe hakkında bilgi verildi. Brifing sonrası Karpuzlu İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Köşger, hastane ile ilgili bilgiler aldıktan sonra Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında brifing aldı.

ESNAFLARI DA ZİYARET ETTİ

Daha sonra Karpuzlu’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali Köşger’e esnaflar büyük ilgi gösterdi. Karpuzlulu esnaflarla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Köşger, esnaf ziyaretinin ardından Karpuzlu Belediyesi’ne geçip Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a konuk oldu.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPTI

Belediye çalışmaları hakkında edindiği bilgilerin ardından Karpuzlu ziyaretine devam eden Vali Köşger, Şehit Şenol Akar Ortaokulu’nda hizmet verecek olan Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Z Kütüphanesi’nin ve Vakıfbank İlkokulu Z Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Vali Köşger, buradan İmam Hatip Ortaokulu’na geçerek incelemelerde bulundu.

ÇEŞİTLİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Köşger, Karpuzlu’yu Alinda Antik Kent’e bağlayan kara yolunda incelemelerde bulunduktan sonra İlçe Jandarma Komutanlığına da uğradı. Son olarak da Karpuzlu’da hizmet veren Organik Zeytin Birliği Entegre Tesislerini gezen Köşger, Akçaabat Mahallesi kara yolunda incelemelerde bulunarak Karpuzlu ziyaretini tamamladı.