Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde düzenlenen ‘İktidara Yürüyoruz’ programında Malik Ercan’a rozetini Tezcan taktı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy da programa katıldı.  
  Sultahisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, programda yaptığı konuşmada, “Malik arkadaşımız, Aydın Büyükşehir Belediye meclis üyeliğinden arkadaşımız. Malik Bey, AK Parti’den istifa etti ve şimdi bizim yanımıza, Cumhuriyet Halk Partisi’ne geldi. Hoş geldin” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI  

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Malik Ercan, Ses Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Haberim dünden yoktu. Bugün aradılar ve rozet takacaklarını söylediler. Geç kalınmış bir rozet takma oldu ama sonuç olarak ben mutluyum. Rozetim takılırken çok heyecanladım” ifadelerini kullandı. 
  2019 yerel seçimleri için CHP’den Yenipazar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu da belirten Ercan, “Ben güzel hedefler için, güzel hizmetler için aday adayıyım. İnşallah ilk önce CHP’den aday, daha sonra da CHP’den Yenipazar Belediye Başkanı olurum. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile güzel çalışmalar ve hizmetler yapmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.