Aydın Futbol 1. Amatör Küme'de şampiyonluğu hedefleyen Aydınspor, sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Efeler’deki Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da yapılan idmanda Aydınspor Kulüp Başkanı Özcan Çetav, Onursal Başkan Veysi Aydin, yönetim Kurulu üyeleri, Sportif Direktör Tevfik Ata Tekin, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Karaca siyah-beyazlı takımı yalnız bırakmadı. Antrenör Erkan Eyiol yönetiminde yapılan idmanı izleyen Başkan Çetav ve beraberindeki ekip, baklava ikram ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.

“OYUNCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM”

Yeni sezon öncesi tüm takımlara başarılar dileyen Aydınspor Başkanı Özcan Çetav ve Onursal Başkan Veysi Aydin, “Takım olarak sahaya indik. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirlediğimiz sezon öncesi önemli oyuncularla kadromuzu güçlendirdik. Hedefe oynayacak bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Erkan Eyiol hocamızla birlikte bu sezon şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Ben bütün takımlara sakatlıksız bir sezon diliyorum. Aydınspor’u eski günlerine döndürmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan yeni sezonda maçlarımıza gelerek bize destek vermelerini istiyoruz” diyerek çağrı yaptı.  

“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Takımının başında sezon öncesinde ilk antrenmana çıkan Teknik Sorumlu Erkan Eyiol da, yeni sezonda hedeflerinin Süper Amatör Lig’e yükselmek olduğunun altını çizdi. "Hayırlısıyla sezonu açtık" diyen Eyiol, “Fair Play çerçevesinde sakatlık yaşanmayan bir sezon diliyorum. Amacımız sahada mücadele eden ve terinin son damlasına kadar şampiyonluk için çabalayan bir takım oluşturmak. A takımda U19 da dahil olmak üzere 30 oyuncu bulunuyor. Geniş bir kadromuz var. Transfer dönemini tamamladık. Kadromuzu kaliteli isimlerle takviye ettik. Hepsine güveniyoruz. Bizi amacımız olan şampiyonluğa ulaştıracaklarına inanıyoruz. Günde çift antrenmanla çalışmalara başladık. Pazartesi gününe kadar bu tempoda gideceğiz. Pazartesi izin verip Salı günü yeniden haftalık çalışmalara başlayacağız. Bu sezon U19 kategorisinde de öncelikli hedefimiz Play-Off’lara katılmak. Tabi sonrasında Türkiye Şampiyonası’na da katılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.