Didim Fenerbahçeliler Derneği, Ulu Önder Atatürk’ün ziyaretini kutladı. 3 Mayıs 1918 yılında Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret ederek şeref defterini imzalayan Ulu Önder Atatürk’ün ziyareti, Didim’de çelenk töreniyle kutlandı. 
  Kent Meydanı'ndaki törene, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile az sayıda taraftar katıldı.

"ATAMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dernek Başkanı Demir, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Ardından kısa bir konuşma yapan Demir “Milli Mücadele yıllarında Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 3 Mayıs 1918 yılında kulübümüzün duruşunun takdire şayan olduğunu belirten ifadelerini, kulübün şeref defterine yazmıştır. Ulu Önder'in aynı zamanda kulübümüzün kuruluş günü olarak kabul edilen 3 Mayıs 1918’deki ziyaretinin 100. yılında şu anda kulüp yöneticilerimiz, Atamıza iade-i ziyaret amaçlı Anıtkabir’dedirler. Bu sebeple biz Didim Fenerbahçeliler Derneği olarak bugün burada Atamıza olan şükranlarımızı sunuyoruz. Ve son olarak, 'Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz' diyoruz” ifadelerini kullandı.