Tiyatro etkinliğine özellikle kadın ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Ramazan eğlenceleri kapsamında köy turnesine devam ediyor. Ramazan ayı boyunca pek çok köyde yapılan etkinlik son olarak 3 bin nüfuslu Pirlibey Mahallesi’nde gerçekleşti. Tiyatro oyununu izlemek üzere Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Zeliha Toros ve yönetim kurulu üyeleri de Pirlibey’e geldi. CHP’li heyeti Pirlibey Muhtarı Mustafa Kaner karşıladı.

“KÖYLERİ TİYATROYLA BULUŞTURUYORUZ”

Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu Sorumlusu Mukaddes Yüksel’in yazdığı “Bir mucize bu” adlı oyun vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Etkinlik hakkında bilgi veren Mukaddes Yüksel, tiyatroyu köylerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Eğitici öğretici oyunlarımızla sosyal mesajlar da veriyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ve Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

SIRADA DURASILLI VE ARPAZ VAR

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu da Nazilli’nin sanat kenti olmasını önemsediklerini ifade ederken, “Büyükşehir’in verdiği TIR'la daha önce Alamut’ta bu etkinliği yaptık. Bugün, Pirlibey'de yapıyoruz, yarın Durasıllı ve son olarak Arpaz’da yapacağız. Köylülerimize ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tiyatro etkinliğimize özellikle kadınların ve çocukların ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde daha güzel programlar yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Haber Videosu