TFF 3. Lig, 3. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’lü futbolculara, Aydın Yemen Kahvesi’nden kahvaltı jesti yapıldı. Siyah-beyazlı futbolculara Arsinspor galibiyeti sonrası Yemen Kahvesi sahipleri tarafından kahvaltı verildi.
  Geçtiğimiz hafta sonunda alınan Arsinspor galibiyeti sonrası Aydınspor 1923’lü futbolcu ve teknik heyete Yemen Kahvesi sahiplerinden Uğur Arıkan ve Ahmet Ayaz tarafından kahvaltı organizasyonu düzenlendi. 
  Aile ortamında yapılan sabah kahvaltısında takımın kaptanları kaleci Ulaş Güler ve Serkan Özdemir tarafından işletme sahiplerine, tüm futbolcular tarafından imzalanmış Aydınspor 1923 forması hediye edildi.  

AYDINSPOR 1923’ÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Aydın Yemen Kahvesi ortaklarından Uğur Arıkan yaptığı açıklamada, “Aydın’ın çocukları olarak şehrimize değer katan tüm olguların yanında olmaya devam ediyoruz. Uzun yıllardır tüm iç saha maçlarını takip ettiğimiz şehrimizin takımını, sezonun ilk galibiyeti sonrası moral ve motivasyon amaçlı kahvaltıya davet etmek istedik. Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, değerli hocalarımız ve kıymetli futbolcularımız da bizi kırmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Takımımıza sağlıklı ve başarılı bire sezon geçirmelerini diler, Aydın Yemen Kahvesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.