Sezgin, Söke'nin Bağarası Mahallesinde seçim bürosu, Didim'in Akbük Mahallesinde ise mahalle temsilciliği açılışını gerçekleştirdi. Sezgin, Türkiye’nin gündemini yedi aydır İYİ Parti’nin belirlediğini söyleyerek, 24 Haziran’dan sonra da İYİ Parti’nin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini öne sürdü.

BÜYÜKŞEHİR YASASI KONUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK"

İYİ Parti Bağarası seçim bürosu Sezgin'in yanı sıra, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın Milletvekili Adayları Halil İbrahim Aktemur, Şule Tuntaş, Fevzi Köse, Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve partililerin katıldığı törenle açıldı. Taner, Büyükşehir Yasası’yla Bağarası'nın beldeden mahalleye dönüştüğünü, imkanlarının elinden alındığını kaydetti. Taner, “Bunun düzeltilmesi lazım. Nasıl ki bizim parlamenter sistemin geri getirilmesi gerektiği gibi bir çalışmamız varsa, Büyükşehir Yasası’nda da çalışmalarımız olacak. Bununla birlikte köy statüsünden mahalleye dönüşen 498 yerleşim yerindeki muhtarlıkların ve ihtiyar heyetlerinin tekrar köy statüsüne geçerek güçlü konuma gelmesi gerekir. Bununla ilgili yapacağımız çalışmaları da seçim beyannamemize koyduk. İnşallah seçimden sonra Bağarası’nın tekrar belediye olduğu günlerde sizlerle bir arada olacağız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEĞİZ”

İl Başkanı Taner’in ardından konuşan Sezgin, İYİ Parti’nin derin bir dip dalga halinde güçlendiğini, dirençli dayanışmayı ortaya çıkardığını dile getirdi. Sezgin, “Bu dayanışmamızın sonucunu sandıkta en güçlü şekilde göreceğiz. Yedi aydır Türkiye siyasetinin gündemini İYİ Parti belirledi. Bundan sonra da Türkiye’nin kaderini belirleyeceğiz. Hem parlamento seçimlerinde, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük başarı sağlayacağımıza eminim. Bağarası’nda gördüğüm heyecan bunun teminatıdır. Bu heyecan Söke’de, Aydın’da ve memleketimizin her noktasında hissediliyor. Çok önemli bir hamle içindeyiz ve biz bu hamleyi başarıya taşıyacağız. 24 Haziran’da bunu hep birlikte göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

GENÇLERLE BULUŞTU

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrasında Sezgin ve partililer esnafları ziyaret ederek vatandaşların yaşadığı sorunları dinledi. Bağarası programının ardından Didim’e geçen Sezgin, Akyeniköy Mahallesi’ni de ziyaret etti. Sezgin daha sonra Akbük’e geçerek İYİ Parti Akbük Mahalle Temsilciliği’nin açılış törenine katıldı. Törenin ardından Didim İYİ Gençlik üyeleriyle bir araya gelen Sezgin, seçimlere az bir süre kala gençlerin enerjisine ve çalışma gücüne ihtiyaç bulunduğunu ifade etti. Partili gençlerin gece, gündüz demeden görev sorumluluğu ile seçim çalışmalarına destek verdiklerini belirten Sezgin, memnuniyetini dile getirdi. Sezgin, gençlerle sohbetinin ardından Akbük esnafını ziyaret etti.