AK Parti Çine’de belediye başkan adaylığı için aday adayları yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Çine Belediye Başkan Aday Adayı Bircan Kömürcüoğlu, ziyaretlerle seçim çalışmalarına start verdi. Kömürcüoğlu ilk ziyaretini Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’a gerçekleştirdi.

“ERDOĞAN’IN FİKİRLERİ ÖNEMLİ VE DEĞERLİ”

Çine’yi hak ettiği değere ulaştıracaklarını belirten Kömürcüoğlu, “Çine halkını, AK belediyecilik hizmetleri ile buluşturmak için yola çıktık. Çok güzel projelerimiz var. Amacımız Çine’yi kalkındırmak ve geliştirmek, halkının da mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak. Kamuoyundan gelen taleplere göre projelerimize son şeklini vereceğiz. Seçim çalışmalarımıza ziyaretlerle başladık. İlk ziyaretimizi Kaymakamımız Turan Erdoğan’a yaptık. Kaymakamımız Turan Erdoğan’ın fikir ve düşünceleri bizim için çok önemli ve değerli. Bizi makamında en iyi şekilde ağırladığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

ERDOĞAN, BAŞARI DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erdoğan ise, “Bircan Kömürcüoğlu, Çine Kaymakamlığı görevine başladığım günden beri sürekli görüştüğüm, fikir alışverişinde bulunduğum, ilçemizin değerli iş adamlarından birisi. Çine’ye hizmet etmek için çıktığı bu yolda, kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.