Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri için teşekkür pankartı asan Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na binlerce, milyonlarca teşekkür etsek de azdır. Büyükşehir olduktan sonra mahallemize birçok hizmet geldi. Mahallelilerimiz de yapılan işlerden çok memnun" diye konuştu.

"ÇAKIRBEYLİ'DE ALTYAPI TAMAMEN YENİLENDİ"

Mahalleye yapılan kanalizasyonun mahalleyi daha modern hale getirdiğini söyleyen Demir "Mahallenin Koçarlı tarafındaki yol eskiydi. Büyükşehir Belediyesi hem yolu genişletti, hem de sıcak asfalt yaptı. Mahallemiz suyumuzla da ünlüdür. Atık suların suyumuza karışmaması, suyumuzun kalitesini korumak için kanalizasyon çok önemliydi ve kanalizasyon bizim yıllardır hayalimizdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu sağ olsun bizi kırmadı ve kanalizasyonumuzu yaptı" dedi.

“KADIN BAŞKANIMIZLA İFTİHAR EDİYORUZ”

Mahallede içme suyu borularının da tamamen yenilendiğini söyleyen Demir, "Mühendislerimiz bu altyapının sorunsuz olarak yüz yıl boyunca kullanılabileceğini söylediler. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, biz kendisini çok seviyoruz. Bu hizmetlere kıymet biçilemez. Öncelikle Başkanımızın kadın olmasından iftihar ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

“ÇAKIRBEYLİ, PAZARIYLA DA MARKA OLDU”

Çakırbeyli'nin Özlem Çerçioğlu sayesinde pazarıyla da marka haline geldiğinin altını çizen Mehmet Demir, şunları kaydetti: "Pazarımıza gelen misafirlerimiz doğal ürünler tüketiyor. Pazarcılarımız daha çok kadınlar ve kendi bahçelerinde diktiği ürünlerinin fazlasını pazarda satıyorlar. Hem kendileri para kazanıyor, hem de gelen misafirlerimiz bizimle aynı sağlıklı ürünleri tüketiyor."