Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’ün Çiğli Belediyespor’dan kadrosuna kattığı tecrübeli kaleci Emrullah Öztürk, şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. 2012-2013 sezonunda Ayvalıkgücü Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki tecrübeli eldiven Öztürk, Çiğli Belediyespor ile 2, İzmir Tekel Spor ve Bergama Belediyespor ile birer final maçı kaybederek şampiyonluk kupası kaldıramadı. Oynadığı tüm takımlarda performansıyla iz bırakan başarılı kaleci Öztürk, bu sezon Aydınspor 1923 ile şampiyonluk yaşayarak BAL kariyerindeki ikinci kupasını kaldırmak istiyor.

“BU SEZON ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Aydınspor 1923’e geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Öztürk, “Aydın bir futbol şehri. Böyle bir şehrin takımında forma giydiğim için çok mutluyum. Bu sezon takım olarak hedefimiz şampiyonluk. Antrenörümüz Ergun Ortakcı önderliğinde kaliteli oyuncularımızdan oluşan kadromuzla birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa ulaşacağız. Camia olarak biz buna inanıyoruz. Bu sene şampiyon olarak Ayvalıkgücü Belediyespor’da yaşadığım sevinci Aydınspor 1923 forması altında da yaşamak istiyorum. Taraftarlarımız bize inansın, her maç desteğini esirgemesin” dedi.  
  Amatör Milli Takım formasını giymenin de gururunu yaşayan Öztürk, karakteriyle hem takım arkadaşlarının, hem de taraftarın sevgisini kazanarak oynadığı kulüplerin unutulmaz isimleri arasında yer almayı başarıyor.