Ziyarete Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Eren, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yeloğlu katıldı. Ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ebubekir Apaydın ve Ali Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demirtaş, Meclis Üyeleri Ceren Turan, Evren Kamacı, Figen Cevrem Gürsoy ile Medeni Karataş yaptı. Taraflar yeni dönemin her iki odaya da hayırlı olması temennisinde bulundu.

 SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DİLE GETİRİLDİ

Aydın ili ve ülke ekonomisinin değerlendirildiği ziyarette Nazilli ve Didim ilçelerinin sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi. Aydın oda ve borsalarının takım ruhu ve güç birliği ile gerçekleştirebilecekleri çalışmalar istişare edildi. Odaların müşterek toplantılarla daha sık bir araya gelmesi gerektiği vurgulandı.
  MESLEK LİSESİ İÇİN DESTEK TALEBİ
  Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 81 ilde 81 meslek lisesi projesinin tamamlanmasından sonra oda ve borsaların bulunduğu ilçelere de meslek lisesi yapılacağını vurgulayarak, “Bu kapsamda ilçemize meslek lisesi kazandırılması için destek istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz ay Aydın Ticaret Odası ziyaretinde de konuyu dile getirdiklerini belirterek ilçedeki tüm odaların desteğini talep ettiklerini söyledi. Denizcilik üzerine eğitim vermesi planlanan meslek lisesi için yer tahsisinin de yapıldığını belirtti. 
  Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan da destek talebine olumlu yanıt verdi. Ziyaret Nazilli Ticaret Odası'nın hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.