Zeki İnal’ı ve ittifak ortaklarını başarılarından dolayı kutlayan Mustafa Savaş, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Güzel bir başarı elde ettik hep birlikte. Bundan sonra da hep birlikte çalışacağız. İlimizin, ilçelerimizin ihtiyacı olan hizmetlerin yerine getirilmesi noktasında, projelerin hayata geçirilmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. İstihdam ve ihracat kapasitelerinin hayata geçirilmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

KARACASU’NUN TİCARİ YAŞAMININ CANLANMASI LAZIM”

Zeki İnal’la kader birliği yaptıklarını dile getiren Savaş, “Gecenin bir yarısında en uzak köylere gittik. Seçim döneminde hep birlikte ter döktük. Artık Aydın’ımız ve Karacasu’muz için çalışacağız. Karacasu’yu seviyorum.  Karacasu’nun ticari yaşamının canlanması lazım, hareketlenmesi lazım. Seçim döneminde her zaman bundan bahsettik. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında önemli bir avantajımız var. Belediyenin borcu çok fazla yüksek değil. Belediyemizin yapacağı işler var. Hükümetimizin de buraya ayıracağı destekler var. Her zaman yanındayım belediyenin. Karacasu’nun yanındayım. Bunlar lafta değil. Her zaman yanındayım” ifadelerini kullandı. Zeki İnal’ın makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, MHP ve AK Parti Kadın Kolları Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, belediye meclis üyeleri yer aldı.

“DOĞAL GAZ İNŞALLAH GELİYOR”

Bir yıl içerisinde önemli projeleri hayata geçirecek bir yol haritası belirlenmesi gerektiğini ifade eden Savaş, “Başkanımızın projeleri ile birlikte bir yol haritası belirleyelim. Belediyenin yapacağı işler ve hükümetin desteği ile yapılacak işler olmak üzere 1 yılda hızlı bir şekilde yapacaklarımızı hayata geçirelim. Karacasu iktidarın gücünü hissedecek, yaşayacak. Ben her şeye hazırım. Doğal gaza yönelik büyük bir talep var. Artık nüfus kriteri de kalktı. Doğal gaz inşallah geliyor. Kullanıcı sayısının artması gerekli. Botaş Genel Müdürlüğü ile görüşeceğiz. Belediye ile işbirliği olduğunda kararlar daha hızlı alınacak” dedi.

RESTORASYON, MÜZE, HASTANE, AMBULANS

Savaş ayrıca Büyükdağlı Mahallesinin restorasyonu için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile irtibata geçeceklerini dile getirdi. İlçe merkezine Afrodisias Müzesinin kazandırılması için de girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Savaş, daha önce sözünü verdiği yeni hastane projesinin kısa sürede hayata geçeceğini, ikinci ambulans talebini de değerlendireceklerini söyledi.