Aydın’da yeni bir iş yeri daha hizmete girdi. Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Yakışıklı Erkek Giyim Mağazası’nın açılışı yapıldı. Açılış, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’in katılımıyla gerçekleştirildi. İş yeri sahibi Asım Altıparmak’ın ailesi başta olmak üzere yakınları da açılışta yer aldı.

“BU DÖNEMDE RİSK ALMAK KOLAY DEĞİL”

Açılışı gerçekleştiren AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Tüm Aydınlıları yeni açılan bu iş yerini ziyaret etmeye davet ediyorum. Ticaretin içindeki en önemli unsur risktir, bu dönemde riski alıp iş yapmaya gayret etmek kolay değil. Allah yanınızda olsun, Ticaret Odası olarak biz yanınızdayız. Allah hayırlı işler ve bol kazançlar nasip etsin” diye konuştu.

“AÇILIŞTA BİZİMLE BERABER OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

27 yıldır erkek giyimi üzerine çalıştığını belirten Altıparmak, “Aydın’a Konya Akşehir’den yeni geldim. Uzun yıllardır baba mesleğini yapıyorum. Aydın’ı ve insanlarını çok sevdim. Aydın’ın insanlarını kendime yakın hissettiğim için burada iş yeri açmayı uygun gördüm. Bu anlamda Aydınlıların iş yerimize sahip çıkacağına ve alışveriş yapacağına inancım sonsuz. İş yerimizde spor kıyafetleri başta olmak üzere klasik takımlar gibi elbiseleri satışa sunacağız. 18 yaştan 65 yaşa kadar olan her yaşa ve her zevke hitap edeceğiz. Tüm açılışımızda yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

İLK ALIŞVERİŞ ÜLKEN’DEN

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından AYTO Başkanı Hakan Ülken, işletme sahibi Altıparmak ile hizmete giren mağazayı dolaştı. Yaptığı kısa gezintinin ardından bir adet kazak beğenen Ülken, mağazadan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Yakışıklı Giyim Mağazası’nın ilk müşterisi olarak kayıtlara geçen Ülken, yeni açılan iş yerine destek oldu.