Aydın'ın Efeler ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Aydın Bilgi Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Forum Alışveriş Merkezi'nde sergi ve dans gösterisi düzenledi. Yoğun ilgi gören sergide öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları süsler, eşyalar ve oyuncaklar ile resimler yer aldı. Özel Aydın Bilgi Anaokulu Kurucuları Aysun Kaplan ve Levent Dönmez ile öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu sergiyi, veliler ve vatandaşlar gezdi.

23 NİSAN'I KUTLADILAR

Serginin açılışının ardından gruplar halinde sahneye çıkan öğrenciler, hazırladıkları dans gösterilerini sundu. Ellerinde Türk bayrakları bulunan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte dans ederek, şarkı söyleyerek 23 Nisan'ı doyasıya kutladı. Gösterileri dikkatle takip eden veliler, çocuklarının video ve fotoğraflarını çekmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

"GURUR DUYDUK"

Açıklama yapan kuruculardan Aysun Kaplan, Özel Aydın Bilgi Anaokulu'nun 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmete açıldığını söyledi. 3-6 yaş arası çocuklara hitap ettiklerini belirten Kaplan, "Düzenlediğimiz her türlü etkinlikte çocuklarımızın aktif olmasını, yaparak, yaşayarak ve özgürce yer almalarını çok önemsiyoruz. Bu anlamda çocuklarımız, el becerilerini ve dans gösterilerini sergiledi. Biz de onlarla gurur duyduk. Uzman öğretmen kadromuzla çocuklarımızın gelişimlerine olumlu katkıda bulunmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Velilerimize de çocuklarını bize emanet ettikleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Videosu