Sultanhisar Belediyesi Atça Konuk Evi, pazartesi günü üniversite kayıtlarının başlamasıyla birlikte en yoğun günlerini yaşıyor. ADÜ Sultanhisar ve Atça Meslek Yüksekokullarını kazanan kız öğrencilere ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan ve belediye bünyesinde hizmet veren Atça Konuk Evi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da kız öğrencilerine kucak açıyor. Bölgede öğrencilere konaklama imkanı sunan sayılı mekanlardan biri olan Atça Konuk Evi, güler yüzlü hizmetiyle de öğrencilerin tercih noktası olmayı başarıyor.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN ARADIĞI HER HİZMETİ SUNUYORUZ”

Atça Konuk Evi'nin kız öğrenciler açısından Sultanhisar’da kalınabilecek güvenilir ortamlardan biri olduğunu belirten Sultanhisar Belediyesi Atça Konukevi Müdürü Filiz Aksoy, “Öğrencilerimize Sultanhisar Belediyesi’nin himayesi altında, evlerindeki gibi güvende hissedebilecekleri bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin konforlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir öğrenim görmelerini hedefliyoruz. Buna uygun olarak oluşturduğumuz sistemimiz ve tasarımımız ile öğrencilerimizin aradığı her hizmeti sunuyoruz.  Güvenlik hizmeti, kablosuz internet, 1’den 6’ya kadar farklı kapasiteli odalarda konaklama imkanı, her odada özel tuvalet ve banyo imkanı ile adeta lüks bir konaklama kız öğrencilerimizi bekliyor. Açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, konuk evimize bağlı oluyor. Sultanhisar’a gidip gelecek olan servisimiz de mevcut. Ayrıca öğrencilerimizin hastalık ve zor durumlarında yanlarında olabilecek bayan görevlimiz de var” dedi.

TEK KİŞİLİK ODALAR BİTTİ

Öğrencilere anne şefkatiyle yaklaştıklarını ve devamlı güler yüzlü olmaya gayret ettiklerini de ifade eden Aksoy, şunları kaydetti: “Engelli öğrencilerimiz için ayrı dizayn edilmiş odalar ve asansörümüz de mevcut. Bu anlamda belediyemizin bütün imkanlarından yaralanabiliyoruz. Konuk evimizin fiyat tarifesinin, diğer yurtlardan bir farkı yoktur. 1, 2, 3, 4, 6, kişilik odalar olduğu için her öğrencinin bütçesine göre oda imkanları mevcuttur. Öğrencileri odalara sorun yaşamayacak şekilde ve istekleri doğrultusunda yerleştiriyoruz.  Şimdilik tek kişilik odalar bitti. 2 kişilik odalar da çok az kaldı. 3, 4 ve 6 kişilik odalarda boş yerlerimiz var. Şimdiden yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun. Allah hiç kimseyi utandırmasın."