Nazilli’de Florya Park Sosyal Tesisleri’nde, Ayşen ve Erol Gökçe’nin oğlu gazeteci Eray Gökçe ve Gülseren ve Alim Dereli’nin kızı grafiker Gülhan Dereli dünya evine girdi. Düğüne Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, CHP ilçe Başkanı Ali Deveci, partililer, siyasiler, gazeteci arkadaşları, yakınları ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

ALICIK VE GELİNİN ABİSİ ŞAHİT OLDU


Genç çiftin nikah şahitliklerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve gelinin erkek kardeşi Ali Dereli yaptı. Gökçe çifti bir ömür için ‘Evet’ derken, Başkan Haluk Alıcık, bir ömür boyu mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını diğer şahit Ali Dereli ile beraber mutlu çifte verdi. Alıcık, 'genç çifte bir yastıkta kocayın' derken, nasihatta da bulundu. Alıcık, “Mutluluğun sırrı sevgi ve saygıdır. Bu ikisi hayatınızdan hiç eksik olmasın” dedi. Nikah merasiminin ardından genç çift tebrikleri kabul ederken, Dereli ve Gökçe aileleri düğüne gelen davetlilere teşekkür etti.  

DARISI BEKAR ARKADAŞLARIN BAŞINA


Böylesi bir günde kendilerini yalnız bırakmayarak düğünlerine gelen davetlilere teşekkür eden Gülhan ve Eray Gökçe çifti, “Ömür boyu sürmesini dilediğimiz bu beraberliğimizin taçlandığı düğünümde tüm dostlarımızı ve birbirinden değerli seçkin davetlileri bir arada görmek bizi çok mutlu etti. Başta aile bireylerimiz olmak üzere uzaktan yakından düğün davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Tabi farkli sebeplerden dolayı aramızda olamayan ancak mutluluk dileklerini ileten ve gönülleri bizimle olan dostlarımızda oldu. Onlara da teşekkür ediyoruz. Biz muradımıza erdik, artık darısı da bekar arkadaşlarımızın başına diyoruz” ifadelerini kullandı.
  Genç çiftin düğünün yapıldığı salona İzmir Marşı eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla girmesi davetlileri coşturdu.  Ayrıca düğünde takı merasiminin sonunda genç çifte yakınları tarafından Türk bayrağına sarılı Kuran’ı Kerim hediye edildi.