İspanyol dizisi olan ve Türkiye gibi birçok Avrupa ülkesinde müthiş bir reyting yapan La Casa De Papel dizisinin karakterlerinin resimlerini duvara yansıtan Doğan, görsellerin özellikle öğrencilerin ve gençlerin ilgi odağı haline geldiğini belirtti. Aydın’da taksi ve emlak, gayrimenkul işiyle uğraşan genç girişimci Doğancan Doğan, farklı bir mekan açarak yeni bir sektöre adım attığını söyledi.

"DİKKAT ÇEKEN BİR MEKAN OLDU"

28 yaşındaki Doğan, “Yaklaşık 1 aydır hizmet veriyoruz. Küçük, nezih ve duvar görselleriyle dikkat çeken bir mekan oldu. Duvarda La Casa De Papel dizisinin karakterleri var. Görseller oldukça ilgi odağı oldu. Gelen müşteriler sürekli fotoğraf çekiliyorlar. Mekanı açtığımızda böyle bir şey yapmaya karar verdim. Dizi tutkum var. Sevdiğim ve ilgiyle izlediğim dizinin karakterlerini duvara resimlettik. Görsel açıdan da gayet güzel oldu. Başta öğrenciler olmak üzere herkese hitap ediyoruz. İsteyen çayını kahvesini içiyor, isteyen yemeğini, ara öğününü gelip burada yapıyor” ifadelerini kullandı. 
  Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Ali Baba Fast Food Cafe; Cuma Mahallesi, Doğu Gazi Bulvarı, Numara 28’de bulunuyor.