İlçe binası önünde partililer tarafından karşılanan yeni vekillere, büyük ilgi gösterildi. Erim ve Yavuz’a çiçek takdim eden Kadın Kolları üyeleri, yeni görevlerinde başarılar diledi.  
  AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Vekillerimiz ziyaretleriyle bizi onore ettiler. 24 Haziran’daki seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kasım seçimlerine göre bin 50, referandum seçimlerine göre bin 650 oy alarak oyumuzu arttırdık. Yerel seçimlerde ilk hedefimiz Didim, ardından da Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni almak olacak. Hayırlı olsun" dedi.

“İLK İŞ CİNSEL İSTİSMAR YASASI'NI ÇIKARMAK”

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ise, “Kısa ama uzun geçen bir süreçte tüm partililerimiz gece gündüz çalıştı. 24 Haziran önemli seçimdi, muvaffak olduk. 4 vekille Aydın’a başımız dik gideceğiz. Pazar günü meclisimiz açılacak. İnşallah güzel işler yapacağız. Hedefimiz büyük, zamanımız az, 2023’e az kaldı. Daha büyük hedeflerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde büyük işler yapacağız. İlk işimiz cinsel istismar yasasını çıkarmak, sabırsızlıkla bekliyoruz. Parti yetkililerimiz söyledi, hırsızlıklar konusunda da çaba göstereceğiz. Güzel işler yaparak uyumlu şekilde çalışacağız. Yerel seçimlerde de güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

“DOĞRU LİSTE OY FARKINI 10 BİNE DÜŞÜRDÜ”

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da, “Seçimleri hep birlikte el ele geçirdik. Kadın ve Gençlik Kollarıyla birlikte ana kademe yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. 24 Haziran seçimlerinin sonucu itibariyle 3 nokta beni mutlu etti. Sizlerin de mutluluk kaynağınızdır. Birincisi ülkenin geleceği, bekası için yapılan seçimdi, güzel sonuç aldık. İlk Başkan ve o anki Cumhurbaşkanımızı, başkan olarak seçtik. Bu tarihi gündü. Sizlerin ve bizlerin bir onuru daha var, o tarihten sonra tarihe altına harfle yazılacak 600 vekille görev yapacak vekillerin arasında yer aldık. Aydın tarihinde AK Parti böyle bir başarıya sahip olmamıştı. Neden oldu? Sahadaki başarı ve listelerin güzel yapılması, doğu, batı ve merkezi temsil edecek şekilde liste hazırlandı ve CHP’deki oy farkını 10 bine düşürdük" ifadelerini kullandı.  

"CİDDİ ŞEKİLDE SARI BİNAYI SALLADIK"  

Şimdi sırada yerel seçimlerin olduğunu hatırlatan Yavuz, şunları kaydetti: "Ciddi şekilde sarı binayı salladık. İnşallah o bayrağı oraya dikeceğiz. Seçim bitiyor, yeni bir yola çıktık. Yerel seçimlerle ilgili de Cumhurbaşkanımız startını verdi. Biz de adaylarımızı belirleme noktasında çalışmalara başladık. Taşın altına elini koyacak, biraz da çılgın adaylarla bu aldığımız güçle yola çıktık. 4 vekil alarak Aydın’da 8 vekilin yarısı bizde olduğundan yüzde 50 vekil de bizde, adaylarımızı güzel şekilde belirleyeceğiz. Aday adayı enflasyon patlaması olacak. Bu 30 Mart'taki yerel seçimlerin zamanında yapılmasının mahsuru yok. 8 ay kaldı bu zaman az, biz yolumuza bir şekilde devam edeceğiz.” 

Haber Videosu