Aydın Ticaret Borsası, üyelerinin sorunlarına çözüm bulabilmek adına yaptığı sektör toplantılarına devam ediyor. ATB toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üyeler, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Şenel, Aydın Ticaret Odasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Sertuğ Yakan ve Meclis Üyesi Ayhan Atakul, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Koçarlı Ziraat Odası, Söke Ziraat Odası, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi temsilcileri ile borsa üyeleri katılım sağladı.

“SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARINI BELİRLEDİK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, “Sektör temsilcilerimiz ile hububat sektöründe yaşanan sorunlarımız ve çözüm önerilerimizi belirlemek adına bir araya geldik. Hububat sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm yollarını belirleyip ilgili kuruluşlara iletileceğiz” dedi.

RAPOR HAZIRLANACAK

Sektör temsilcileri tarafından yaklaşık iki saat süren toplantıda sektöre yönelik pek çok sorun ve çözüm önerisi kayıt altına alınırken, Aydın Ticaret Borsası tarafından oluşturulan raporun üst mercilerine sunulacağı belirtildi.