TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor ligde geçirdiği 13 haftalık süreçte 20 puan toplayarak iddialı bir konuma geldi. Naz-Naz’ın Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, Pazar günü içeride oynayacakları Batman Petrolspor maçının zor bir maç olacağını ama oyuncularına güvendiğini söyledi. Futbolcuların sahada çok iyi bir mücadele örneği sergilediklerini ifade eden tecrübeli hoca, “Ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorlar. Ben her zaman söylüyorum aldıkları galibiyet onların, mağlubiyetler benim. Batman maçında da onlara sonuna kadar güveniyorum. Taraftarlarımız ile bütünleşip ellerinden geleni yapacaklar, savaşacaklar. Ben onlara inanıyor ve güveniyorum” dedi.

“BİZ BİR BÜTÜNÜZ”

Takımın doğrularıyla ve yanlışlarıyla bir bütün olduğuna dikkat çeken Ahmet Yavuz, “Gol atıyorsak beraber atıyoruz, yiyorsak da beraber yiyoruz. Attığımız gollerde kalecimizden en uçtaki forvet oyuncumuza kadar herkesin payı var. Tabi yediğimiz gollerde de en uçtaki forvet oyuncumuzdan kalecimize kadar herkesin payı var. İlk 5 haftada gol yemeyen takım da bizdik, atan takım da bizdik” ifadelerini kullandı. 
  Karşılaşmalarda hakemler tarafından kendilerine haksızlık yapıldığını savunan Ahmet Yavuz, “Sadece içeride oynadığımız maçlarda sizler de şahit oldunuz. Bizlere yapılan haksızlıkların herkes farkında ancak biz bunların arkasına sığınmadan karşılaşmaların 1. dakikasından son düdük çalana kadar sahada mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

“HAKEMLER HAKSIZLIK YAPIYOR”

Geçen hafta sonu  deplasmanda oynadıkları Hekimoğlu Trabzon maçında yenilen 2. golde rakip oyuncunun ceza sahası içinde topu eli ile düzeltip tamamladığını iddia eden Yavuz, “Bunu herkes gördü, biz de gördük, 4. hakem de gördü ancak gol kararı verildi. Hakemler de hata yapıyor, oyuncularımız da hata yapıyor, biz de hata yapıyoruz. Ama biz kendi hatalarımızı en aza indirerek mücadelemize devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

“HER MAÇ FİNAL GİBİ OLACAK”

Açıklamasının son bölümünde ligde ilk yarının bitimine 6 haftalık bir süreç kaldığına değinen teknik patron, “Oynadığımız 11 maçlık bu süreçten sonra belki de en zor karşılaşmaları oynayacağız. Kendimiz gibi oynamadığımız sürece, doğruları yapmadığımız sürece her karşılaşma daha da zor. Rakibimizin ligdeki konumu önemli değil. Bizim ne yaptığımız önemli. İlk yarının bitimine kadar oynayacağımız her karşılaşmayı final maçımız gibi oynayacağız. Ancak ilk maçımız Batman Petrolspor maçı ve biz sadece bu maçı düşünüyoruz, bu maçtan 3 puanı alarak sahadan çıkmak istiyoruz" derken, taraftarlara seslenerek destek çağrısını yineledi.