CHP Didim İlçe Örgütü'nün önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongresinde Nurettin Koçak, İlçe başkanlığı yarışında “Ben de varım” dedi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş ile partililer katıldı. Basın toplantısında konuşan Karataş, seviyeli ve düzeyli bir seçim süreci dileyerek aday olan herkese başarı dileklerinde bulundu.
  CHP Didim İlçe Başkan Adayı Nurettin Koçak ise, CHP’nin insan odaklı politikaları olduğunu belirterek, “CHP’nin siyasi temel anlayışında din ve mezhep eksenli bir politika yoktur. Bölgecilik, hemşehricilik eksenli bir politika da yoktur. CHP’nin siyasi anlayışında insana değer ve hizmet vardır. İyi yönetici her şeyi bilen kişi değil, yaptığı işi iyi bilenleri bir araya getirip onları uyum içinde çalıştırabilen kişidir" diye konuştu.  

"PARTİ İÇİ SARSILAN GÜVENİN YENİDEN TESİSİ İÇİN ADAY OLDUM"

Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Liderlik halkı ayrıştırmak değil, kaynaştırmak ve bir arada tutmayı başarmaktır" sözünü hatırlatan Koçak, aday olmasının nedenlerini de anlatarak, şunları kaydetti: "Niçin aday oldum? Başarının anahtarı olan siyasi birikim, dürüst yönetim, hoşgörü, samimiyet, emek, disiplin, strateji, temiz bir geçmiş ve kimseyi kimseden ayırmadan bir olmak için aday oldum. Didim’de parti içi sarsılan güvenin ve saygının yeniden tesisi için aday oldum. Hak, hukuk, adalet, demokrasi, özgürlük, emeğin hakkı, barış için aday oldum. Güdümlü değil, uyumlu siyaset için aday oldum. Geleceğimizi garantiye almak için, ahlaklı, dürüst, ilkeli, çalışkan,
mücadele eden genç kadrolar yetiştirip gençleri siyasete kazandırmak için aday oldum. Şahsi çıkarlarımı değil, toplumun çıkarlarını düşünerek sorunlarını çözmek için aday oldum. Geleceğe umutla bakmak için, umudu yarınlara taşımak için, kimseyi ötekileştirmeden, birleştirici olarak, emperyalizme, faşizme ve her türden gericiliğe karşı hep beraber bir arada mücadele etmek için aday oldum."

HATIRA FOTOĞRAFI

Basın açıklamasının ardından Koçak, ilçe başkanlığı için daha önce adaylığını açıklayan Filiz Korkmaz, adaylığını açıklaması beklenen Aşkın Atlı, Belediye Başkanı Atabay, kadın ve gençlik kolları başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.