Özel Nazilli Hilal Hanım Kreşi, Cumhuriyet'in ve okulun kuruluş yıl dönümü için özel kutlama programları gerçekleştirdi. Okulun sahibi Hilal Pamukoğlu'nun ev sahipliğinde yapılan etkinliklere öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. 
  Kutlamalar Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu ve Bamboo Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Minik öğrenciler öğretmenlerinin öncülüğünde hazırladıkları etkinliklerde büyük coşku yaşadı.

"SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözüyle konuşmasına başlayan Özel Nazilli Hilal Hanım Kreşi Sahibi Hilal Pamukoğlu, "Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz" dedi.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet'in ve okulun kuruluş yıl dönümünü kutladıklarına işaret eden Pamukoğlu, "Bu coşkumuzu bizlerle paylaşan sevgili ailelerimize, her zaman olduğu gibi bu yıl da desteğini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, Bamboo Alışveriş Merkezi yönetimine ve alkışları ile bizleri yüreklendiren Nazilli'mizin güzel insanlarına çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.