Aydın’ın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan pideye ustalar kendilerine has lezzet katmak için çeşitli ürünler kullanıyor. Kıymalı, kaşarlı, yumurtalı, tahinli, kuşbaşılı, incirli ve künarlı pideden sonra Koçarlı ilçesindeki pide ustaları tarafından kokoreçli pide yapıldı.

“YENİ TATLARLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kokoreçli pide ile damak tadında bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Yamaç, “Farklı bir lezzet oluşturmak için kokoreçli pide yapmaya karar verdim. Kokoreçi bazı işlemlerden geçirdikten sonra özel pişirme tekniği ile pideyi yaptım. Müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Bazı müşterilerimiz kokoreç mi yoksa pide mi yiyelim diye çok kararsız kaldıklarını, kokoreçli pide sayesinde bu kararsızlığın ortadan kalktığını söyledi. Pideyi yeni tatlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.