CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, partisinin Efeler İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve yönetiminin karşıladığı Bülbül, partililerle bir araya geldi. Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun seçimi, Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş'a fark atarak, kazanacağını belirten Bülbül, ilçelerde de hiçbir sıkıntılarının olmadığını ifade etti. Bülbül, Aydın'ın 17 ilçesinde seçimi kazanmaya çok yakın olduklarını dile getirdi.

"KOLTUKTAN ÇEKİLMEYİ BİLECEKSİN"

Aday gösterilmeyince partisi CHP'den istifa edip Demokrat Parti'den aday olan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ı isim vermeden eleştiren Bülbül, şunları kaydetti: "CHP'de milletvekilliği, belediye başkanlığı görevleri gelip geçicidir. Önemli olan altı ok, Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biz devleti, cumhuriyeti kuran bir partiyiz. Bizim için CHP'nin, ülkemizin ve Aydın'ımızın başarıya ulaşması vardır. Bu nedenle arkadaşların görev değişikliğini bilmesi lazım. Yarın bu koltuklarda olanlar, başka görevlere de geçmesini bilmelidir. CHP'de en sade üye de, en yukarıdaki genel başkan da aynı haklara sahiptir. CHP'nin terbiyesi, geleneği bunu gerektirir. Zamanı geldiğinde koltuklardan çekilmeyi de bileceksin. Ama başka yerlere gitmeyeceksin."
  CHP'nin Efeler Belediye Başkan adayının Mehmet Fatih Atay olduğunu, tüm CHP üyelerinin de Atay'ın etrafında kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Bülbül, Atay'ın seçilmesinden memnuniyet duyacağını ifade etti.

"AYDINLI VATANDAŞLARIMIZ AMPULE OY VERMEZ"

Bülbül, AK Parti'yi kastederek, "Aydınlı vatandaşlarımız, ampule oy vermez. Neden vermez? 16 yıldır devlet yatırımı getirme, özel sektörün önünü açma, istihdam yaratma, beyin göçünü önleme, eğitimli kadınlar iş bulamasın, kadın istihdamı daralsın, işsiz artsın, termik santrallerle toprak, su ve insan sağlığı bitirilsin... Bunları yapanlara, bizden oy yok. Onlara vereceğimiz cevap, 1 Nisan'da erken seçim açıklaması olacak. Sayın Mustafa Savaş zaten DSİ Misafirhanesi'nde kalıyor. O da benimle birlikte 1 Nisan'da Ankara'ya dönecektir" dedi.
Türkiye'nin genelinde, seçimlerden çok umutlu olduklarını dile getiren Bülbül, AK Parti'nin de elindeki belediyeleri kaybedeceğini iddia etti.