Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı, Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek. Efeler’deki Kahve Bahane’de yapılacak olağanüstü kurultay, 7 Ekim Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Aydın İl Başkanlığı görevini 4 yıldır yürüten Emre Albayrak, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olması nedeniyle görevini bırakacak. Aydın İl Teşkilatı’nda üç dönemdir İl Örgütlenme Bürosu Başkanlığı görevini yapan Bahattin Nazlı, il başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Kurultay öncesinde İl Başkanı Albayrak ile beraber yerel gazeteleri ziyaret eden Nazlı’nın son durağı Ses Gazetesi oldu. Ses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Durmuş Ali Kılınç ve Reklam Sorumlusu Orhan Karagöl ile görüşen Nazlı, açıklamalarda bulundu.

“YEREL SEÇİMLERE İDDİALI GİRECEĞİZ”

2002 yılında il sekreterliği, 2007 il örgütlenme sekreterliği ve 3 dönemdir il örgütlenme bürosu başkanlığı görevlerinde bulunduğunu kaydeden Nazlı, “Görevini başarılı bir şekilde yapan Başkanımız Emre Albayrak’tan görevi devralmak kolay değil. Yönetim sürecinde hep beraberdik ve birlikte çalıştık. 15 kişilik yönetimimizde 6 genç arkadaşımız olacak. Partimizde gençlik aşısı devam edecek. Milletvekilliği seçiminde de genç adaylara önem verdik. Güçlü bir yönetim ile Başkanımız Emre Albayrak’ın boşluğunu doldurup, yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceğiz. 17 ilçede aday çıkaracağız. Önemsediğimiz ilçeler var. Aydın’ın doğusunda çok iddialıyız. Bozdoğan, Kuyucak ve Karacasu gibi ilçelerde oyumuzu arttırdık. Bu ilçelerde özellikle iddialı adaylarla yerel seçime gireceğiz. Aydın’ın tüm ilçelerinde yerel seçim sürecinde örgütlenme çalışmalarımızı tamamlayacağız. ‘Yerel Seçimlerden Milli Hükümete’ sloganıyla yerel seçimlere gireceğiz. Tüm üyelerimizi kurultayımıza bekliyoruz” dedi.

“HALKLA HEP İÇ İÇE OLDUK”

Kasım ayında kısa dönem askere gidecek olan Başkan Albayrak ise, “Hayatımın içinde Aydın’ın çok özel bir yeri var. Burada önemli mücadeleler yaptık. İktidar partisi dahil, herkes susarken, FETÖ’ye karşı mücadeleler yaptık. Milli bayramların yasaklanmasının önüne geçtik. Hatta bunlarla ilgili bedeller ödetmeye çalıştılar ama başaramadılar. 4 yıllık başkanlık görevim süresince Aydın’ın yerel sorunlarına dair çözüm önerilerimizi paylaştık. Halkla hep iç içe olduk. Bizlere iletilen sorunları hep gündeme taşıdık. Kendi gündemimizi dayatmadık. Bunlar önemliydi. Aydın’ın işgal altında olan adalarını gündeme taşıyan tek partiydik. Bunla ilgili çalışmalar yaptık. Bahattin Nazlı abimiz bu mücadelelerimize devam edecektir ve önemli yerlere partimizi getireceğine inanıyorum” diye konuştu.