Olay, geçtiğimiz ay Efeler ilçe merkezi Orta Mahalle 203. Sokak'ta meydana geldi. Tekin E. ile Adem Yüzer arasında, iddiaya göre uyuşturucu ticareti anlaşmazlığından dolayı tartışma çıktı. Sokak ortasında yaşanan dehşet anlarında Tekin E., kaldırım kenarında yatırdığı Adem Yüzer'i yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Yaşanan vahşeti gören çevredeki vatandaşlar, Tekin E'ye tepki gösterip cinayet işlemesine engel olmaya çalıştı. Tekin E. vatandaşların ikazları üzerine Adem Yüzer'i bıçaklamayı bıraktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Acılar içerisinde kıvranan adamın başından ayrılmayan ve kimseyi yanına yaklaştırmayan Tekin E. kısa süre sonra elindeki bıçağı Adem Yüzer’in kulağına sapladı.

BİR AY HAYATA TUTUNABİLDİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Adem Yüzer, aşırı kan kaybettiği ve hayati tehlikesi bulunduğu için yoğun bakıma alındı. Bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Yüzer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yüzer’in cenazesi otopsi için hastane morguna gönderildi.

31 SABIKA KAYDI ÇIKTI

Olayın ardından firar eden Tekin E, ise Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan ve yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanımı, adam yaralama olayına kadar pek çok suçtan 31 ayrı sabıka dosyasının bulunduğu ve cezaevinden yeni çıktığı belirlenen Tekin E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tekin E, ifadesinde Adem Yüzer ile aralarında eskiye dayalı husumet olduğunu söyledi. Tekin E. nöbetçi mahkemenin hakkında verdiği tutuklama kararının açıklanmasının ardından "Sıkıntı yok" diyerek tepki verdi. Tekin E, adliye çıkışı ailesiyle görüşmek istediğini belirterek polise zorluk çıkarırken güçlükle ekip aracına bindirilerek cezaevine gönderildi.
 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SES Gazetesi (@aydinsesgzt)'in paylaştığı bir gönderi