Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor, hazırlık maçında Yatağanspor ile karşılaştı. Efeler ilçesindeki Adnan Menderes Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Yıldızspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, protokol tribünden takip etti.

13 DAKİKADA 2 GOL


Karşılaşmaya Yıldızspor, Kaan, Ömercan, Mehmet, Fatih, Melih, Ertuğrul, Ferit, Hasan, Abdullah, Kadir, Serkan’dan oluşan kadroyla çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan ekip Yıldızspor oldu. Maçın 8’inci dakikasında, takım olarak rakip sahada yapılan baskı sonucunda kazanılan topu Serkan Ataş, ceza sahası dışından vurduğu şutla ağlarla gönderdi 1-0. Golden sonra baskısını arttıran Yıldızspor’da Kadir Canbaz, 21’inci dakikada sahneye çıktı. Kadir Canbaz, sağ kanattan ceza sahasına yöneldi. Abdullah ile verkaç yaparak kaleciyle karşı karşıya kalan Kadir, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Yıldızspor, 48’inci dakikada, organize gelişen atak sonucunda defansın arkasına gönderilen topu alan Serkan Ataş, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Serkan Ataş, topu kalecinin yanından göndererek ağlarla buluşturdu 3-0. Karşılaşmanın son bölümlerinde Yatağanspor golü buldu 3-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yıldızspor, Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden Yatağanspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti.

“MAÇIN GENELİNDEN MEMNUNUM”


Karşılaşma boyunca Yıldızsporlu oyuncular, mücadeleleriyle takdir topladı. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Yıldızspor, yeni sezon öncesi futboluyla taraftarına umut verdi. Genç oyunculardan kurulu kadrosuyla Yıldızspor, izleyenlere keyif veren bir futbol ortaya koydu. Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren Yıldızspor Antrenörü Samet Albayrak, “İki takımı da tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Bütün oyuncularımızı görmek istiyoruz. Herkese hemen hemen eşit şans vermeye çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız biraz daha kısa süreler alıyor ama oyuncularımız sahada kaldıkları sürece şansları en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Maçın genelinden memnunum. Oyuncularımız, dediklerimizin birçoğunu sahaya yansıttı. Tabi ki bizim için yeterli değil. Biz çok daha fazlasını başaracağız. İstediğimiz oyunu, çalıştıklarımızın birçoğunu sahaya yansıtabildiğimizi düşünüyorum. Bunun üstüne koyarak devam edeceğiz inşallah. Bu oynadığımız oyun, bizim hayal ettiğimiz bir oyun. Bunun daha fazlasını da göstereceğiz. Çalışmalarımızı hep bu yönde yapıyoruz. Takımız genç, dinamik, çok temposu olan oyunculardan kurulu bir takım. Bununla beraber iyi pas trafiğini sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da yer yer başardığımız zamanlar oldu. Hücum varyasyonlarına gelirsek ne kadar hızlı oynarsak ne kadar hızlı pas yaparsak bu varyasyonların birçoğunu sonuçlandırabiliriz.” dedi.