Aydın'ın İncirliova ilçesinde 1987 yılında kurulan ve ilin tüm ilçelerine nakliyat, hafriyat, müteahhitlik, inşaat malzemeleri tedariki ve kum işleri ile ilgili hizmet veren aile şirketi Özgündem, son olarak Efeler ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan Gazipaşa İlkokulu’nun derslik, lojman ve spor salonunun yıkım işini aldı. Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca hurda karşılığında düzenlenen yıkım işi ihalesine, 25 firma katıldı. Muhammen bedeli 330 bin lira olan ihaleyi, 1 milyon 220 bin liralık teklifi ile Aydın’ın önde gelen firmalarından olan Özgündem kazandı. 60 iş gününde tamamlanması şart koşulan yıkım işini Özgündem firması, profesyonel ekibi ve iş makineleri ile 35-40 günde bitirmek için hazırlık yapmaya başladı.

“KALİTE VE GÜVENCENİN ADRESİYİZ”


Özgündem firması sorumlusu Rahmi Gündem, firması ve yıkım işi hakkında bilgi verdi. İlin tüm ilçelerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gündem, "Özgündem aile şirketi olarak biz, kalite ve güvencenin adresiyiz. Aydın'ımızın güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. 35 yıllık geçmişe sahip olan firmamızın faaliyet alanında nakliyat, hafriyat, müteahhitlik, inşaat malzemeleri tedariki ve kum işleri yer almakta. Eski binaların yıkım çalışmalarında görev alıyoruz, bu binalardan çıkan demirlerin geri dönüşüme kazandırılması için de mücadele ediyoruz. İlimize hizmet etmekten, istihdam oluşturmaktan, İncirliova’mızda faaliyet göstermekten onur ve gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.


“YIKIM İŞİNİ DAHA ERKEN BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ”


Son olarak okul ile ilgili bir yıkım işi ihalesini aldıklarını dile getiren Gündem, "Devletimizin açmış olduğu ihaleye 24 firma ile birlikte girdik. İhale sonucunda kazanan Özgündem firması olarak biz olduk. Hurda karşılığında aldığımız ihale için 1 milyon 220 bin lira ödeme yapacağız. İhale gereği yer tesliminden sonra 60 gün içinde işin tamamlanması lazım. Ancak biz, okul çevresindeki binalarda yaşayan vatandaşlarımıza rahatsızlık vermemek için yıkım işini daha erken bitirmeyi planlıyoruz. Profesyonel ekibimiz, 6 kepçemiz ve su tankerimiz ile birlikte sorunsuz bir yıkım gerçekleştireceğiz. Aksi bir durum olmadığı sürece yıkım işini 35-40 günde yapacağız" dedi.
Gündem, daha önce aralarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nin de bulunduğu birçok binanın yıkımını yaptıklarını da sözlerine ekledi.