Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig takımlarından Aydın Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da genç oyunculardan kurulu bir kadroyla mücadele edecek olan Yıldızspor, Antrenör Samet Albayrak yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Antrenmanlarda oyuncuların hırs ve isteği teknik heyeti memnun ediyor. Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Yıldızspor, bu hedefine genç oyunculardan oluşan kadrosuyla ulaşarak 3. Lig’e yükselmek istiyor.

“YENİ SEZONA ÇOK CİDDİ HAZIRLANIYORUZ”


Takım hakkında bilgiler veren Yıldızspor Antrenörü Samet Albayrak, “Yeni sezon için antrenmanlarımıza istediğimiz tempoda başladık. Biz çocuklarımızla hep iletişim halindeydik onlara bir program göndermiştik. Oyuncularımız da yaz boyunca bunun hemen hemen tamamını uyguladı. Yeni gelen arkadaşlarla da erken anlaştığımız için onlarla da iletişim kurup hepsine bir program hazırladık ve bu program dahilinde buraya geldiler. Geldiklerinde seviyeleri oldukça yeterliydi. Biz de bunun üzerine koyarak iyi bir tempo yakaladık. Üst seviyede çalışıyoruz, ciddi efor sarf ediyoruz. Yeni sezona çok ciddi hazırlanıyoruz çünkü hedeflerimiz çok fazla. Hedefimiz şampiyonluk ancak bu hedefimiz doğrultusunda iyi futbol oynama gayretinde olacağız. Genç oyuncularımızla şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz. Çünkü gençler bizim için çok çok önemli. Biz bazı insanların özellikle genç arkadaşlarımızın hayatlarına dokunmak istiyoruz. Aydın Yıldızspor Kulübü de bunun için çok doğru bir adres. Biz de bu adreste bu işi yapmayı çok seviyoruz. Yarın Adnan Menderes Stadyumu’nda Yatağanspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Bu karşılaşma ile artılarımızı ve eksikliklerimizi görme fırsatı bulacağız.” diye konuştu.

ALBAYRAK’TAN AYDIN HALKINA ÇAĞRI


Aydın halkına da çağrıda bulunan Antrenör Albayrak, “Aydın Yıldızspor Kulübümüz bence Aydın halkı tarafından sevilen bir kulüp. Sadece tek bir taraftar kitlesi yok herkes kulübümüzü takip ediyor. Özellikle isteğim şu, biz Aydın’ın çocuklarına çok fazla şans veriyoruz. Buradaki yeteneklere, değerlere sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sadece futbol öğretmiyoruz biz hem futbolcu hem insan yetiştirmeye çalışıyoruz. O yüzden taraftarın desteği bu konuda bizim için çok önemli. Çünkü seyirciyle oynamakla seyircisiz oynamak arasında çok ciddi bir fark var. Biz futbolun içinden gelen insanlar olarak bunu çok iyi biliyoruz. Onları maçlarımıza kesinlikle bekliyoruz. Oyuncularımız hatalar yapsalar bile onların genç olduklarını unutmamalarını istiyoruz. Onlara destek olmalarını istiyoruz açıkçası çünkü biz Aydın’ın takımıyız.” şeklinde konuştu.
Geçen yıl 20 yaş ortalamasına oynadıklarını bu sene de aynı yaş ortalaması ile oynayacaklarını kaydeden Albayrak, “Altyapıdan 7 oyuncu çıkardık. Bunları da en iyi şekilde hazırlıyoruz. Dış transferde kadromuza kattığımız oyuncularımızın birçoğu 22-23 yaş civarında. O yüzden biz genç ve dinamik bir kadroyuz. Bunu da sahaya en iyi şekilde yansıtacağımızı düşünüyorum.” dedi.